În Babylon Garden, partenaire du Clover Fest 2023

Du 15 au 17 septembre, nous vous verrons au Trifoi Fest à Bucarest (Atelierele Malmaison, Calea Plevnei, n° 137C). Nous sommes ravis de nous associer au Trifoi Fest, un festival unique qui s'accompagne d'une approche holistique de l'impact environnemental de toute organisation d'événements. Trifoi Fest est un festival Circulaire, Local, Bio, Vegan, Ecologique et Résilient. De plus, Trifoi Fest cherche à obtenir une certification de festival proche du zéro déchet de Zero Waste Roumanie, sur la base de la norme développée par Zero Waste Europe.data de 15-17 Septembrie ne vedem la Trifoi Fest în București (Atelierele Malmaison, Calea Plevnei, Nr. 137C).

Ne încântă parteneriatul cu Trifoi Fest, un festival unic ce vine cu o abordare holistică asupra impactului pe care îl are orice organizare de evenimente asupra mediului înconjurător. Trifoi Fest este un festival Circular, Local, Organic, Vegan, Ecologic și Rezilient.

Mai mult, Trifoi Fest încearcă să obțină o certificare de festival aproape zero deșeuri, de la Zero Waste Romania, pe standardul dezvoltat de Zero Waste Europe.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și de a spori experiența utilizatorului care vizitează site-ul nostru. Această politică clarifică modul în care facem acest lucru și modul în care sunt gestionate cookie-urile.