La fiecare sistem Babylon Garden vândut donăm 5 mese calde persoanelor defavorizate !

Suntem încântați de parteneriatul cu Asociația "O Masă Caldă" prin care la fiecare sistem Babylon Garden vândut donăm 5 mese calde persoanelor defavorizate !

Ce face "O Masă Caldă"?

"O masă caldă" este o organizație înființată în iunie 2013. O mână de oameni inimoși au strâns 100 de lei, cu care s-au gătit 50 de mese calde, la Cantina Socială a Primăriei Cluj-Napoca din Piața Muzeului. Treptat, "O Masă Caldă" și-a extins activitățile și în alte orașe: Bucureșți, Constanța, Satu Mare, Bistrița, Zalău și Adjud.

Mesele calde ajung la copiii din centre de zi administrate de alte organizații neguvernamentale, rezidenții centrelor de adăpost pentru adulți, dar și la persoanele vulnerabile, fără adăpost.

Cum ajutăm beneficiarii "O Masă Caldă"?

Prin parteneriatului cu BabylonGarden.com, beneficiarii O Masă Caldă primesc 5 mese calde la fiecare sistem Babylon Garden vândut ! 

În prima luna de colaborare am donat deja 465 de mese calde, cifra care avem încredere că nu va fi doar constantă ci va crește odată cu numărul tot mai mare de clienți Babylon Garden.

De ce dorim să ne implicăm?

Misiunea noastră nu este doar accea de a asigura o alimentație sănătoasă pentru oricine și la un preț accesibil, ci și de a ne asigura că toată lumea beneficiază de hrană de calitate, indiferent de situația financiară în care se află.

Vrei să te implici?

Pe lângă donații financiare ai de asemenea posibilitatea de a face voluntariat și a-ți dona timpul în cadrul cantinelor operate de "O Masă Caldă" prin completarea formularului de înscriere de aici.

Vreau să fiu la curent cu activitatea Asociației "O Masă Caldă".

Fii mereu la curent cu activitatea Asociației "O Masă Caldă" prin vizitarea website-ului de aici cât și pagina de Facebook de aici.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și de a spori experiența utilizatorului care vizitează site-ul nostru. Această politică clarifică modul în care facem acest lucru și modul în care sunt gestionate cookie-urile.