De ce folosim cânepa ca și mediu de creștere hidroponic pentru Babylon Garden ?

De ce folosim cânepa ca și mediu de creștere hidroponic pentru Babylon Garden ?

 

Cânepa este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății, fiind o sursă importantă de proteine, fibre și acizi grași esențiali, precum omega-3 și omega-6. În plus, cânepa conține și alte nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele B și E, fierul, magneziul și zincul.

 

Transformarea cânepii în substrat de creștere hidroponic se face exclusiv prin interțesarea fibrei de cânepă, creând astfel un mediu ecologic pentru creșterea plantelor fără sol. Mai mult, aceasta are proprietăți naturale antifungice și antibacteriene.

 

Cultivarea plantelor pe substrat de creștere hidroponic din cânepă este o metodă ecologică și sustenabilă de producție a germenilor și microplantelor, deoarece utilizează mai puțină apă și îngrășăminte decât agricultura tradițională. În plus, plantele de cânepă cresc foarte rapid și pot fi recoltate în câteva luni, favorizând producția acestora la scară mare.



Cânepa este un mediu ideal de creștere pentru culturile hidroponice din mai multe motive:

  1. Rezistența la boli și dăunători: prin proprietățile antifungice și antibacteriene care îi permit să reziste mai bine la boli și dăunători.
  2. Creșterea rapidă și sustenabilitatea producției: cânepa are o rată de creștere de aproximativ 25-30 de centimetri pe săptămână,  poate fi cultivată de 4 ori pe an și folosește cu 50% - 75% mai puțină apă decât bumbacul. De asemenea, este o plantă care rezistă mai bine la secetă decât bumbacul, datorită rădăcinilor adânci și puternice care pot absorbi mai multă apă din sol.
  3. Ușurința de prelucrare: poate fi utilizată ușor ca și mediu hidroponic, fără să fie tratată chimic. Mediul de creștere din cânepă este 100% ecologic și sustenabil.
  4. 0 deșeuri: cânepa din sistemul Babylon Garden este folosită integral.
  5. Reducerea consumului de apă și filtrarea ei: prin folosirea cânepii ne asigurăm că reducem la maxim cantitatea de apă folosită în echipamentul Babylon Garden, față de alte produse similare.

    În concluzie, cânepa este un mediu ideal de creștere pentru culturile hidroponice datorită rezistenței sale la boli și dăunători, duratei sale rapide de creștere, ușurinței de creștere și sustenabilității.

    Related products

    Paket, Babylon Bahçe Sistemi için 24 adet kenevir hidroponik yetiştirme ortamı içerir. Filizler ve mikro bitkiler için büyüme substratı %100 doğal olarak işlenmiş, kimyasal içermeyen endüstriyel kenevirden (Cannabis Sativa) yapılmıştır.
    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și de a spori experiența utilizatorului care vizitează site-ul nostru. Această politică clarifică modul în care facem acest lucru și modul în care sunt gestionate cookie-urile.