De ce avem nevoie de legume vii și culturi hidroponice ?

Legumele vii, de ce sunt ele așa de importante și greu de găsit ?

Ridichi picante, rucola strălucitoare, broccoli gustos...le găsim cu greu în supermarket !

Este ideal consumul germenilor și al microplantelor imediat după recoltare întrucât cantitatea de nutrienți este la nivel maxim. Aceasta începe să scadă după cca 24 de ore de la îndepărtarea de pe mediul de cultură.

Cumva cu jumătate de inimă, am luat, am gustat și m-am uitat peste etichetele legumelor sufocate în ambalaje de plastic din supermarket. M-a frapat varietatea coloristică a microplantelor ceea ce denota faptul că nu erau tocmai proaspete. Cât de tare ne-am îndepărtat de agricultura practicată de bunici, căutând comoditatea...din păcate aceasta a întrerupt conexiunea noastră ancestrală cu natura.

Oare să nu existe o variantă high tech dar low cost prin care să găsim soluția pentru milioanele de oameni ?

Sistemul Babylon Garden se bazează pe principiile culturii hidroponice, asigurând dezvoltarea precursorilor unei alimentații cu adevărat sănătoase.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și de a spori experiența utilizatorului care vizitează site-ul nostru. Această politică clarifică modul în care facem acest lucru și modul în care sunt gestionate cookie-urile.